ZOMERVAKANTIE 2019 —29 juli t/m 18 augustus—

De zomerstop staat weer voor de deur! Dat betekend dat alle conciërges mogen genieten van hun welverdiende rust van 29 juli t/m 18 augustus en dat we onze deuren gaan sluiten…… maar niet helemaal!
Deze zomer zullen we elke ochtend (maandag t/m vrijdag) geopend zijn! Niet alleen voor de bezoekers van de Rabobank, maar voor iedereen die er gebruik van wil maken!
Van 29 juli t/m 18 augustus zullen we onze deuren elke openen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur. Uiteraard voor de Rabobank op maandag, woensdag en vrijdag, maar ook voor iedereen die er gebruik van wil maken. U kunt b.v. uw fiets- of wandeltocht bij ons starten of gebruik maken van onze Zwerfboekenkast. Maar er kan ook een ruimte gehuurd worden zodat uw activiteit ook in de zomer gewoon door kan gaan. Maar let wel: alleen op de ochtenden.
Dus kom gerust langs voor een kop koffie, een leuk boek of voor een potje biljart in de foyer. En hebt u interesse in een ruimte: bel dan naar 0165-382345 (tijdens kantooruren tot 26 juli of in de ochtenden tijdens onze zomerstop).

Zomer-groet,
Alle medewerkers SKW Sint Willebrord