Youngbeatz for kids: “CLUBKAS PARTY”

SKW Sint Willebrord is geselecteerd voor deelname aan de Rabobank Clubkas actie 2018. Super gaaf natuurlijk! Dit betekend dat je als vereniging of stichting kans maakt op een financiële bijdrage die we willen gebruiken om leuke activiteiten mee op te zetten. Om dit te vieren organiseren wij de Youngbeatz for Kids “Rabobank Clubkas” Party! En nu het mooiste: helemaal gratis! Wij nodigen alle kids van de basisschool uit om samen met ons helemaal uit onze stekker te gaan! Kom dus met al je vrienden en maak er met ons een onvergetelijk feest van op vrijdag 13 april a.s. en vergeet ook zeker niet om te stemmen op ons als je lid bent van de Rabobank!

Rabobank Clubkas actie
Elk jaar organiseert de Rabobank de Clubkas actie. Verenigingen en stichtingen uit de regio kunnen zich opgeven om kans te maken op een financiële bijdrage. Een bijdrage die altijd welkom is omdat bijna alle verenigingen en stichtingen moeten roeien met de riemen die ze hebben. Teruglopende leden aantallen en subsidies zijn hier veelal de oorzaak van. Met een dergelijke bijdrage kunnen de clubs net iets extra’s doen voor hun leden of in ons geval voor de maatschappij. Denk aan onze wekelijke, maandelijkse en jaarlijkse activiteiten op het gebied van kinderen tot ouderen. Met een dergelijke bijlage kunnen we uitpakken op de buitenspeeldag, wandel 4-daagse, kinderdisco, maar ook iets extra’s betekenen voor ons Jeu de Boules toernooi, wekelijkse Speelhonk of jaarlijkse carnaval. Het enigste wat we van u vragen is een stem op het digitale stembiljet die alle leden van de Rabobank onlangs hebben gekregen of krijgen. En geen paniek: u mag op meerdere clubs stemmen.

Youngbeatz for Kids Disco Pass
We werken al enkele jaren met veel succes met de Youngbeatz Disco Pass. Alle bezoekers moeten deze coole Disco Pass op zak hebben. Nog geen pas? Schrijf je dan in bij de ingang zodat je voor de volgende editie hem in ieder geval in handen hebt. Ze zijn geheel gratis en staat onwijs cool in je portemonnee. Vergeet alleen geen pasfoto mee te nemen.

Verantwoord uitgaan
Youngbeatz for Kids staat voor: “verantwoord uitgaan”. Wat houd dat in? Dat onze kinderen leren uitgaan in een verantwoorde omgeving! Mede door de jarenlange inzet van onze Youngbeatz vrijwilligers kunnen we onze kinderen een omgeving bieden waar de veiligheid op nummer 1 staat. Met het “binnen is binnen” beleid kunnen onze kinderen ook niet in aanraking komen met negatieve invloeden van buitenaf. Uiteraard wordt er geen alcohol geschonken: niet voor de kinderen, maar ook niet voor de volwassenen! Een formule die al jaren meewerkt aan het grote succes van Youngbeatz for Kids.

Be there…….
Youngbeatz for kids zal plaatsvinden op Vrijdag 13 april a.s. in het Jongerencentrum Ut Honk in Sint Willebrord (Dorpsstraat 119). Voor de groepen 3, 4 en 5 gaan de deuren open van 18:30 tot 20:00 uur en voor de groepen 6, 7 en 8 uur van 20:15 tot 22:00 uur. Normaal is de entree € 1,00, maar deze editie is het helemaal gratis.

foto van SKW Sint Willebrord.
Opmerkingen