Inschrijfformulier Vlooienmarkt (GEANNULEERD I.V.M. COVID-19)

Wilt u ook eens proberen al die mooie spulletjes te verkopen die al zo’n tijd op zolder of in de schuur liggen? Huur dan eens een kraam tijdens de Willebrordse Vlooienmarkt op zondag 17 mei en/of 25 oktober! Iedereen mag mee doen, zolang er maar geen verboden of aanstootgevende artikelen aangeboden worden. Grote kans dat u iemand anders heel blij maakt met uw gebruikte spullen en er zelf een leuk zakcentje aan over houdt!

Onze kramen in Gemeenschapshuis De Lanteern zijn 2.40 bij 0.90 meter groot en kosten maar € 15,00. Het afnemen van meerdere kramen is natuurlijk mogelijk. De vlooienmarkt vind plaats op zondag 3 februari van 10:00 tot 15:00 uur.  Entree bedraagt € 2,50 incl. koffie of thee in onze foyer.

Door dit formulier volledig ingevuld te verzenden kunt u zich opgeven voor onze vlooienmarkt. Vergeet hierbij niet de gewenste data aan te vinken van de vlooienmarkten waaraan u wilt deelnemen.

Uw betaling dient uiterlijk 10 werkdagen voor de markt bij ons binnen te zijn op onze Rabobank-rekening NL08 RABO 014.86.67.155. Gelieve bij betaling te vermelden de naam waaronder u staat ingeschreven en de datum van de markt. Vervolgens krijgt u uw bevestiging met plaatsbewijs thuis opgestuurd.

Inschrijfformulier