KBO Sint Willebrord

De Katholieke Bond van Ouderen (KBO) verzorgt in Sint Willebrord meerdere activiteiten voor ouderen. Binnen het Gemeenschapshuis De Lanteern verzorgen ze o.a. Bingo en Koersbal. Ook verzorgen ze meerdere keren per jaar een ouderenmiddag zoals o.a. met carnaval. Meer informatie kun je vinden op de website van KBO Sint Willebrord.

bingo-onlineKBO Bingo:

Wist u dat bingo al gespeeld werd in Italie rond 1530? Maar het wordt nog steeds massaal gespeeld over de hele wereld. In gemeenschapshuis de Lanteern wordt het georganiseerd door de KBO in Sint Willebrord. Iedere woensdag worden de ballenbak en de bingokaarten tevoorschijn gehaald en onder leiding van Gerard Boeren zitten velen gespannen te wachten op de nummers van hun kaart. En op het moment dat hun laatste nummer wordt opgeroepen hoor je door de zaal: B I N G O!!!!!!!!!!!!!

Wanneer: Woensdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur

Meer info: KBO afdeling Sint Willebrord – Gerard Boeren (06-832 399 89)

 

koersbal2KBO Koersbal

Al jarenlang wordt er in Gemeenschapshuis De Lanteern koersbal gespeeld, het is een mooie ontspanning voor senioren. Koersbal is het beste te vergelijken met Jeu de Boules, maar dan binnen op een lange mat met een bal die niet geheel rond is. Dit is ook de reden dat de koersbal met een boog (een koers) naar het kleine balletje wordt gerold. De deelnemers van het KBO Koersballen spelen in de regio competitie en zijn een geduchte tegenstander geworden voor de tegenpartij. Ook behaalde het team in het verleden mooie prijzen in de diverse toernooien.

Wanneer: elke vrijdagmiddag van 13.30 tot 15:30 uur

Meer info: KBO afdeling Sint Willebrord – Dhr. P. Kimmel (0165-38 27 18)

 

 


Comments are closed.

Terug naar boven ↑