Sponsoring

Door sponsoring van bedrijven en instellingen wordt het voor ons mogelijk om de samenleving van Sint Willebrord op het gebied van sociaal cultureel werk meer te bieden dat voor ons nu mogelijk is. Door sponsoring van SKW Sint Willebrord sponsort u direct alle inwoners van Sint Willebrord in alle leeftijdsgroepen die gebruik maken en in de toekomst gebruik gaan maken van Gemeenschapshuis De Lanteern en/of activiteiten van SKW Sint Willebrord.

IMG_3464In de 2014 zijn we gestart met een samenwerking met PubliPromotions. Ze verzorgen de fotopanelen in de centrale hal van het gemeenschapshuis. Voor een vast bedrag per jaar wordt er een paneel voor uw bedrijf aangebracht die dagelijks door honderden mensen wordt gezien mede door de centrale plaatsing in het gebouw. Mocht u geïnteresseerd zijn en op de hoogte gehouden wilt worden m.b.t. sponsoring van SKW Sint Willebrord/ Gemeenschapshuis De Lanteern kunt u contact opnemen met Martijn Joosten op (0165) 38 23 45 of m.joosten@skw-willebrord.nl

Ook beschikt SKW Sint Willebrord over een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) verklaring van de Belastingdienst waardoor het voor u als schenker bepaalde belasting voordelen zal opleveren. Meer informatie kunt u vinden op de Belastingdienst website. Voor u als schenker is het belangrijk om te weten dat het exploitatie resultaat wordt toegevoegd of in mindering wordt gebracht op het fonds investeringen (voorziening voor groot onderhoud van het gemeenschapshuis)

 

ANBI-goedgekeurddoelsponsoring


Comments are closed.

Terug naar boven ↑