“De Lanteern”

BS_12251043_122510_1578698a

Wethouder Schijven en Burgemeester Everaers tijdens de opening van de nieuwe Lanteern in 2010

Ons Gemeenschapshuis De Lanteern beschikt over vier activiteitenruimtes, een grote zaal, foyer en spreekkamer. Iedere activiteitenruimte heeft naast zijn multifunctionele karakter (vergaderingen, trainingen, besprekingen, etc) ook een specifieke taak binnen het gemeenschapshuis.
Foyer: heeft een oppervlakte van …m2 en beschikt over twee professionele biljarts met klokken en twee wedstrijd dartsborden. Tevens beschikt de ruimte over een geluidsinstallatie(*) met de mogelijkheid tot gebruik van een draadloze microfoon.

  • Activiteitenruimte 1: heeft een oppervlakte van 8 bij 13 meter en beschikt over twee professionele biljarts. Tevens beschikt de ruimte over een geluidsinstallatie(*) die vanuit de ruimtes geregeld kan worden met de mogelijkheid tot gebruik van een draadloze microfoon.
  • Activiteitenruimte 2 & 3: beschikken over een schuifwand waardoor de oppervlakte van 7 bij 7,5 meter kan worden verdubbelt naar 7 bij 15 meter voor grotere groepen. Tevens beschikken deze ruimtes over een geluidsinstallatie(*) die vanuit de ruimtes geregeld kan worden met de mogelijkheid tot gebruik van een draadloze microfoon.
  • Activiteitenruimte 4: heeft een oppervlakte van 5 bij 7 meter en is uitermate geschikt voor kleinere groepen en is geschikt als kleedkamer. De ruimte is verbonden met het podium in de grote zaal en beschikt over een eigen wasruimte incl. toilet.
  • De Grote zaal: heeft een oppervlakte van 12 bij 20 meter en beschikt over een groot toneel van 12 bij 7 meter die verbonden is met activiteitenruimte 4. De zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie en over een multikabel met twee prikpunten in de zaal (voor en achter) en op het toneel.

(*): Geluidsinstallatie met CD speler, draadloze microfoon en radio.

Gemeenschapshuis De Lanteern

Gemeenschapshuis De Lanteern anno 2014

 

 

 

 

 

 


Comments are closed.

Terug naar boven ↑